SPLIT DE PERETE DAIKIN PROFESIONAL INVERTER FTXS20K/RXS20K

Capacitate racire 6824 [BTU/h]

Capacitare incalzire 9212 [BTU/h]

Detalii


3 059,00 lei cu TVA

30 other products in the same category:

Economie de energie în modul aşteptare: reduce consumul de curent cu aproximativ 80% la funcţionarea în modul aşteptare. Dacă prezenţa unei persoane nu este detectată pentru mai mult de 20 de minute, sistemul va trece automat în modul economisire de energie electrică.

Unităţi eficiente din punct de vedere energetic: gamă completă de modele din clasa energetică A

Ochiul inteligent pe 2 zone: jetul de aer este direcţionat într-o zonă diferită de cea în care se află persoana în acel moment; dacă sunt detectate două persoane în încăpere, jetul de aer este proiectat departe de persoanele din încăpere; dacă nu este detectată nicio persoană, aparatul va trece automat în modul eficienţă energetică.

Senzorul de mişcare reduce consumul de energie din camerele neocupate: când camera este goală, unitatea comută pe modul economic după 20 de minute şi reporneşte când o persoană intră în cameră.

Funcţia foarte silenţios: nivel al presiunii sonore redus până la 22 dBA

Programatorul săptămânal poate fi setat să acţioneze încălzirea sau răcirea oricând, în fiecare zi sau săptămână

Curgerea 3D a aerului combină baleierea automată pe verticală şi pe orizontală pentru a trimite un jet de aer cald/rece exact în colţurile spaţiilor largi (numai clasa 50, 60, 71)

Modul ECONO reduce consumul de energie electrică astfel încât să poată fi utilizate alte aparate mari consumatoare de energie

Modul „Noapte” economiseşte energie prin prevenirea răcirii sau încălzirii excesive peste noapte

Modul confort garantează funcţionarea fără curenţi de aer prevenind suflarea aerului cald sau rece direct înspre corp

Modul „putere maximă” poate fi selectat pentru răcirea sau încălzirea rapidă; după oprirea modului putere maximă, unitatea revine la modul setat anterior.

Funcţionare silenţioasă a unităţii interioare: Tasta „silent” (silenţios) de la telecomandă descreşte cu 3 dBA nivelul sunetului în timpul funcţionării unităţii interioare

Filtrul fotocatalitic din apatit de titan pentru purificarea şi dezodorizarea aerului îndepărtează particulele microscopice din aer, descompune eficient mirosurile şi ajută la prevenirea propagării bacteriilor şi a viruşilor, asigurând un flux constant de aer curat

Unităţi exterioare pentru aplicaţii pereche

Unităţile exterioare sunt dotate cu un compresor swing, renumit pentru zgomotul redus şi înaltul randament energetic

Funcţionarea silenţioasă a unităţii exterioare: Butonul „silenţios” de la telecomandă reduce zgomotul în timpul funcţionării unităţii exterioare cu 3 dBA pentru a asigura un mediu silenţios în vecinătate.

Unităţile exterioare Daikin sunt elegante şi robuste şi pot fi montate cu uşurinţă pe un acoperiş sau o terasă sau pot fi fixate pe un perete exterior

Cod: FTXS20K/RXS20K

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Termeni si conditiiContinutul site-ului si drepturile de proprietate intelectualaANPCDesigned by WebDesignTimisoara