Alege produsele

In partea stanga a paginii se afla o coloana cu categoriile de produse comercializate in acest magazin virtual de aer conditionat si climatizare. Comandarea produselor se face prin apasarea butonului "Cumpar" aflat in dreptul produselor in liste sau in pagina de prezentare pe larg a unui produs, pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

Pe toata durata vizitei dumneavoastra sesiunea cosului de cumparaturi ramane deschisa si o puteti vizualiza oricand apasand butonul vizualizare. De aici puteti modifica atat cantitatile produselor cat si scoaterea unuia sau mai multor produse din cos. 

Trimiterea comenzii

Dupa ce ati terminat de adaugat produse in cosul dumneavoastra de cumparaturi apasati butonul "Trimite comanda" de sub continutul cosului de cumparaturi. Prin apasarea acestui buton inseamna ca sunteti de acord cu toate informatiile stipulate in cosul dumneavoastra de cumparaturi (produse, preturi, cantitati). 

Date personale

In pagina urmatoare trebuie sa completati toate datele dumneavoastra de client (persoana fizica sau juridica). Aceste informatii sunt tratate confidential si sunt utilizate numai pentru procesarea comenzii dumneavoastra (facturare si livrare). 

Confirmarea comenzii

Dupa trimiterea formularului veti fi contactat telefonic de catre un angajat al firmei  pentru confirmarea datelor de livrare si respectiv facturare.

Cum platesc ?

Plata NUMERAR (ramburs) la primirea produsului - in schimbul facturii si  chitantei, (Plata in numerar, pentru produsele livrabile din stoc se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrare).

Virament bancar prin ordin de plata, in avans, pentru: 
SC AIRVESTSISTEM SRL

IBAN: RO56 INGB 0000 9999 0222 5568

Banca: "ING BANK Timisoara(In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email / fax o factura proforma care va contine toate detaliile de plata, iar produsele vor fi livrate dupa confirmarea intrarii banilor in cont.)

Comanda telefonica

Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon:

DEPARTAMENT VANZARI

Telefon  0727891980 / 0746287633

Fax: 0356813915 


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Termeni si conditiiContinutul site-ului si drepturile de proprietate intelectualaANPCDesigned by WebDesignTimisoara