SPLIT DE TIP FLEXI DAIKIN INVERTER FLXS25B/RXS25J

SPLIT  DE TIP FLEXI DAIKIN INVERTER FLXS25B/RXS25J

Capacitate racire 8530 [BTU/h]

Capacitate incalzire 11601 [BTU/h]

Detalii


3 699,41 lei cu TVA

Se poate monta fie pe plafon, fie în partea inferioara a peretelui; înălţimea sa redusă permite amplasarea unităţii sub o fereastră.

Funcţionarea la plecarea de acasă menține temperatura interioară la nivelul de confort specificat pe durata absenţei, economisind astfel energie.

Modul „Noapte” economiseşte energie prin prevenirea răcirii sau încălzirii excesive peste noapte.

Modul „putere maximă” poate fi selectat pentru răcirea sau încălzirea rapidă; după oprirea modului putere maximă, unitatea revine la modul setat anterior.

Funcţia foarte silenţios: nivel al presiunii sonore redus până la 28 dBA.

Funcţionare silenţioasă a unităţii interioare: Tasta „silent” (silenţios) de la telecomandă descreşte cu 3 dBA nivelul sunetului în timpul funcţionării unităţii interioare.

Filtrul fotocatalitic de purificare şi dezodorizare a aerului dezodorizează aerul, descompune eficient mirosurile, îndepărtează praful şi polenul şi ajută la prevenirea propagării bacteriilor şi a viruşilor, asigurând un flux constant de aer curat.

Funcţia de autobaleiere verticală deplasează fantele de refulare în sus şi în jos pentru o distribuire eficientă a aerului în cameră.

Unităţi exterioare pentru aplicaţii pereche.

Unităţile exterioare sunt dotate cu un compresor swing, renumit pentru zgomotul redus şi înaltul randament energetic.

Funcţionarea silenţioasă a unităţii exterioare: Butonul „silenţios” de la telecomandă reduce zgomotul în timpul funcţionării unităţii exterioare cu 3 dBA pentru a asigura un mediu silenţios în vecinătate.

Unităţile exterioare Daikin sunt elegante şi robuste şi pot fi montate cu uşurinţă pe un acoperiş sau o terasă sau pot fi fixate pe un perete exterior.

 

Cod: FLXS25B/RXS25G

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Termeni si conditiiContinutul site-ului si drepturile de proprietate intelectualaANPCDesigned by WebDesignTimisoara